Va oferim servicii complete în domeniul proiectarii, productiei si montajului serei dumneavoastra. O colaborare între specialisti în sere de la Codlea si parteneri olandezi si germani.

Pentru solutii profesioniste aveti nevoie de profesionisti. Noile tehnologii si noile secrete de constructie nu sunt la îndemâna oricui. Specializarea tot mai înalta si în acest domeniu în ziua de azi asigura atât maximizarea productivitatii, cât si siguranta oamenilor si a investitiei. Nimic improvizat, nimic lasat la voia întâmplarii. Absolut totul este calculat. Pentru aceasta suntem noi aici. Pentru noi, nu exista “merge si asa”.

Sere de ultima generatie

erAL Sere Codlea , împreuna cu parteneri olandezi si germani, va ofera cele mai noi tehnologii în domeniu. Calitatea este urmarita în cele mai mici detalii si ultimele inovatii din domeniu sunt transmise catre dumneavoastra.

.

Second hand? Mai degraba o sera noua din materiale de calitate refolosibile! 

Sere si echipamente second hand reconditionate

erAL Sere Codlea demonteaza sere si echipamente în Olanda si, în urma reconditionarilor profesioniste, reuseste sa ofere pe piata româneasca solutii cu materiale si componente second hand de calitate, foarte convenabile pentru piata româneasca.

Noi nu oferim o simpla sera second hand, ci un proiect nou. O sera noua, din componente excelente refolosite. Materialele care pot fi reconditionate profesionist si refolosite, vor face parte din proiectul nostru. Astfel, pretul unei sere de cea mai înalta calitate coboara, fara însa a face compromisuri.

.

Oferta standard: Sere profesionale de 512 / 1024 / 2662 / 5068 mp.

În oferta noastră curentă dispunem de sere profesionale de dimensiunile 512 m2, 1.024 m2, 2.662 m2 and 5.068 m2. În curând vom publica această ofertă pe site.