Serele cu policarbonat profesionale din gama DELUXE oferite de erAL Sere Codlea se remarcă prin soliditate şi design.  Acum puteţi avea în curtea sau grădina dumneavoastră cu adevărat o atracţie de înaltă clasă, care va încânta ochiul privitorului, dar vă va oferi şi momente de neuitat prin utilitate.

Acest model profesional este un produs DIY (do-it-yourself) pe care îl oferim atât pentru suprafeţe  de 16,2 mp, 18,8 mp şi 21,4 mp ca modele standard, cu extra întărituri în acoperiş sau pe laturi. Profilele din aluminiu sunt mai mari și structura serei este mai puternică decât la modelele din gama PRIMA. De asemenea, policarbonatul este mai gros, având 10 mm, asigurând o și mai bună izolare.

Aici puteţi accesa LISTA DE PREŢURI.

Serele din policarbonat si pavilioanele pentru gradină, curte si casă sunt produse  fabricate pe baza conceptului “do it yourself”, se livreaza ambalate pe piese separate, se asambleaza usor de catre oricine e indemanatic, si sunt un concept nou pe piata romaneasca . La cerere, asigurăm montaj profesional.

Galerie foto :

Vizitaţi şi albumul foto cu Sere Policarbonat Gama Profi pe Facebook- CLIC AICI !