SERE REZIDENȚIALE POLICARBONAT

Gradinaritul in sera este una dintre cele mai bune activitati din putinul timp liber pe care il avem la dispozitie. Este un hobby pe care il puteti avea fara prea multa experienta.

Nu vă lăsați păcăliți de mirajul ”serelor”-chilipir apărute pe piață!

Serele din policarbonat oferite de noi au dimensiuni cuprinse intre 3 şi 22 mp . Cele mai cautate modele sunt cele cuprinse intre 6 si 10 mp. Au peretii din policarbonat tratat UV de 4 , 6 sau 10 mm. Structura este din profile de aluminiu foarte solide și cu o proiectare minuțoasă a rezistenței întregii structuri. Nimic lăsat la voia întâmplării!

Care este diferenţa între gamele PRIMA şi DELUXE? Diferenţa este dată de structura din aluminiu şi dimensiunile serei. Ambele game sunt de înaltă calitate şi conceperea lor asigură o atenţie profundă pentru detalii. Designul este o caracteristică comună foarte importantă pentru toate modelele, serele rezidențiale sau hobby încadrându-se perfect în peisajul curţii sau grădinii dumneavoastră rezidenţiale.

  • Gama PRIMA este modelul semiprofesional de dimensiuni reduse şi cu structură mai simplă, dar foarte trainică pentru hobbyul dumneavoastră, dacă alegeţi produsele noastre de înaltă calitate (atenţie, pe piaţă există şi modele “ieftine”, comerciale, care în timp nu vor rezista aşteptărilor dvs.) . Acest model se găseşte pentru următoarele suprafeţe:  3,8 / 5 / 6,2 / 8,3 / 9,9. Garantăm şi pentru calitatea acestei alegeri.
  • Gama DELUXE este aleasă când dintr-o simplă plăcere devine o activitate serioasă. La această gamă profesională am adăugat un plus de soliditate, în ideea unei utilizări intensive, designul este superior . Acest model se găseşte pentru suprafeţe de 16,2 / 18,8 / 21,4 mp, cu extra întărituri în acoperiş sau pe laturi.

PAVILIOANE

In ziua de azi designul de gradina nu este doar functional, dar si o incantare pentru ochi. Cu o suprafata de 7,5 m2 se poate in acelasi timp sa cresteti si plante si sa si amplasati o masuta si cateva scaune pentru a va bucura de soare si plante si primavara devreme. Acoperisul este din placi de policarbonat de 6 mm, ceea ce produce atat un usor efect de umbrire cat si o buna izolare.
Pavilionul se livreaza standard cu sticla de horticultura de 3mm sau cu placi de policarbonat de 6mm. Este o constructie de inalta calitate fabricata din sisteme de profile nou-concepute cu profile din aluminiu extra tare.

Sere hobby, semiprofesionale si pavilioane pentru gradina, curte si casa. Toate aceste produse sunt fabricate pe baza conceptului “do it yourself”, se livreaza ambalate pe piese separate, se asambleaza usor de catre oricine e indemanatic, si sunt un concept nou pe piata romaneasca .

SERE PROFESIONALE

Va oferim servicii complete în domeniul proiectarii, productiei si montajului serei dumneavoastra pentru culturi intensive. O colaborare între specialisti în sere de la Codlea si parteneri olandezi si germani.

Pentru solutii profesioniste aveti nevoie de profesionisti. Noile tehnologii si noile secrete de constructie nu sunt la îndemâna oricui. Specializarea tot mai înalta si în acest domeniu în ziua de azi asigura atât maximizarea productivitatii, cât si siguranta oamenilor si a investitiei. Nimic improvizat, nimic lasat la voia întâmplarii. Absolut totul este calculat. Pentru aceasta suntem noi aici. Pentru noi, nu exista “merge si asa”.